تبلیغات
آذینه دُخت - در تهیه کیک شیر یا ماست
تاریخ : شنبه 17 آبان 1393 | 11:04 ق.ظ | نویسنده : مامان مهدیه

وقتی کیک با ماست تهیه میشه پوک تر  میشه و مایع کیک سفت تره و میشه کشمش تو کیک زد با خیال راحت . چون ته نشین نمیشه
ولی کیکی که با شیر تهیه بشه، لطیف تره و مایع آن سبک تر .که برای کیک های دو رنگ بهتره

یا کلا شیر یا ماست رو حذف کرد و بجاش آب میوه را جایگزین کرد. به این ترتیب طعم کیک هم تغییر میکنه


میشه کیک رو درست کنیم و برش بزنیم و تو فریزر نگه داریم،هر وقت به عنوان صبحانه یا عصرانه لازمش داشتیم،سی ثانیه تو مایکروفر بزاریم،مثل لحظه اول خوشمزه و تازه میشه




طبقه بندی: کیک،
برچسب ها: در تهیه کیک شیر یا ماست،


.: Blog Templates By : MihanTemp.com :.