تبلیغات
آذینه دُخت - نکات مهم در تهیه ژله های مجلسی
تاریخ : پنجشنبه 6 شهریور 1393 | 03:38 ق.ظ | نویسنده : مامان مهدیه

نکات مهم در تهیه ژله های مجلسی

- برای تهیه ژله بستنی باید پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و در دمای بیرون یخچال نگه دارید تا خنک شود که حدود نیم ساعت طول میکشد . در این زمان 3/2 لیوان بستنی را بیرون یخچال میگذارید تا بستنی آب شود . نکته خیلی مهم این است که ژله باید با بستنی هم دما باشند . و بعد با هم مخلوط کنید ودرون یخچال بگذارید .



- اگر ژله داغ را با خامه یا بستنی مخلوط کنیم یعنی ژله و بستنی هم دما نباشند با هم خوب مخلوط نمیشوند . چون بستنی و خامه سبکتر از ژلاتین است وقتی ژله در یخچال ببندد تبدیل به ژله دو لایه میشود که البته برای ژله رنگین کمانی و رولی میتوانید از این روش استفاده نمایید .



- میتوان برای مات کردن ژله از ماست یا ماست بعلاوه خامه نیز استفاده کرد که در این صورت نیازی به هم دما بودن ژله و ماست نیست .


- ژله آلوئه ورا معمولا بی طمع است بنابراین میتوان با کمک گلاب یا اسانس موز کمی به آن طعم دهید .


- همیشه برای تهیه انواع ژله های مجلسی ، پودر ژله را با 1 + 2/1 لیوان آب مخلوط کنید تا کمی سفت باشد .

 




طبقه بندی: انواع دسر و ژله،
برچسب ها: نکات مهم در تهیه ژله های مجلسی، ژله رنگین کمان، ژله موزاییکی، ژله بستنی،


.: Blog Templates By : MihanTemp.com :.