تبلیغات
آذینه دُخت - کرپ ساده
تاریخ : شنبه 4 مرداد 1393 | 10:48 ق.ظ | نویسنده : مامان مهدیه


شیر 1پیمانه

آرد 4/3 پیمانه

تخم مرغ 2عدد

روغن مایع 4/1 پیمانه

روغن برای سرخ کردن 1 قاشق سوپ خوری



طرز تهیه در ادامه .......





طرزتهیه

تخم مرغها را با هم زن میزنید کمی بعد شیر و روغن را اضافه می نمایید . در سه مرحله آرد الک شده را بیافزایید.تابه گرد و تفلون را با کمی روغن برس میزنید و روی حرارت قرار داده تا در حد سوختن داغ شود . با ملاقه از مواد برداشته و درون تابه بریزید .

تابه را می غلطانیم تا سطح تابه از مایه پوشیده شود .


.

تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کرپ کمی برشته شود

و طرف دیگر آن را بر می گردانیم تا کمی برشته شود و به همین ترتیب تمام کرپ ها را آماده می کنیم

. باید توجه داشت کرپ ها حتی المقدور نازک تهیه شوند. اگر از مایه مقدار بیشتری در تابه بریزیم ، کرپ ها ضخیم می شوند و لطافت خود را از دست می دهند. هر بار که میخواهید از مواد بردارید باید آن را هم بزنید چون مواد ته نشین میشوند.

کرپ در حقیقت نوعی نان نازک است که در تابه کوچک روی حرارت ملایم تهیه می شود و مواد مختلفی از قبیل گوشت، پنیر ، سبزی و مربا را میتوان میان آن گذاشت، پس از پیچیدن و رول شدن مصرف می گردد . کرپ را می توان قبلا تهیه کرده ، چند روز در یخچال نگهداری نمود.




طبقه بندی: انواع خمیر و نان،
برچسب ها: نان تابه ای، کرپ ساده، آشپزی فانتزی، نان آسان برای پیش غذا ها، فینگر فود،


.: Blog Templates By : MihanTemp.com :.