تبلیغات
آذینه دُخت - آلرژی و نوزادان
تاریخ : جمعه 1 آذر 1392 | 12:00 ق.ظ | نویسنده : مامان مهدیه

بالاترین غذاهای آلرژی زا
شیر گاو
تخم مرغ ها
سویا و بادام زمینی و دیگر خشکبار
ماهی

یکی از غذاهایی که باعث واکنش شدید در کودکان میشود شیر گاو میباشد. تقریبا 2% از نوزادان به پروتئین شیر گاو آلرژی دارند.غذای دیگر تخم مرغ که شیوع آن 1.3 % است,سویا,بادام زمینی و بعضی دیگر از خشکبار و ماهی میباشند.گندم و دیگر دانه های حاوی گلوتن ممکن است باعث کولیاک در نوزادان مستعد بیماری شود.
میزان گزارش آلرژی به دانه های کنجد نیز رو به افزایش است.واکنش به آبمیوه مرکبات,مرغ,لبنیات و آبمیوه مانگونیز گزارش شده است.
کودکان مستعد آلرژی و عدم تحمل غذا کودکانی هستند که در فامیل سابقه ای از آلرژی وجود داشته است.


در این کودکان شیر مادر تا 6 ماهگی از  ایجاد  واکنشها جلوگیری کرده و از مادران خواسته میشود که از خوردن مواد آلرژی زا در زمان شیر دهی خودداری کنند.
در کودکان مستعد شروع غذای تکمیلی قبل از 6 ماهگی اصلا توصیه نمیشود. در این کودکان اگر از شیر مادر تغذیه نمیکنند شیرهای مخصوص وجود دارد.
به طور کلی باید از دادن غذاهایی که به عنوان غذاهای آلرژی زا شناخته شده اند تا قبل از 6 ماهگی و به گفته بعضی دیگر از متخصصان تا یکسالگی جلوگیری کرد.فرقی نمیکند که کودک جزء کودکان مستعد باشد و یا نباشد.


علایم آلرژی و عدم تحمل غذا شامل:حالت تهوع, دل درد, اسهال, اگزما, جوش, ورم اطراف دهان, آسم و مشکل تنفس.

برای اطلاع بیشتر کلیک کنید




طبقه بندی: توصیه های مادرانه،
برچسب ها: آلرژی و نوزادان، غذاهای آلرژی زا، شیر گاو، تخم مرغ ها، سویا، بادام زمینی، دیگر خشکبار،


.: Blog Templates By : MihanTemp.com :.