تبلیغات
آذینه دُخت - شیرینی بهشتی
تاریخ : جمعه 2 اسفند 1392 | 09:15 ق.ظ | نویسنده : مامان مهدیه


مواد لازم

پودر شکر=100گرم 

روغن جامد (کره)=100گرم

آرد سفید=200 گرم 

روغن مایع=25گرم 

وانیل ،پودر کاکائو= مقداری

 

طرز تهیه:

ابتدا پودر شکروروغن را باهمزن میزنیم تاکاملا سفید شود وانیل را اضافه می کنیم. بعد آرد اضافه می کنیم خوب که مخلوط شد روغن مایع را میریزیم خمیر باید تا اندازه ای نرم شود که بتوانیم آن رابا قیف بزنیم اگر سفت بود کمی روغن مایه نیز اضافه میکنیم رنگ شیرینی بهشتی هم بستگی به سلیقه خودمان دارد که از پودر کاکائو وزعفران می توانیم استفاده کنیم خمیر که آماده شد داخل قیف ریخته وبا کمی فاصله از هم داخل سینی فر روی کاغذ روغنی زده وداخل فر بادرجه حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم. زمان پخت حدود15-10دقیقه است 

نایت اسکین

.




طبقه بندی: شیرینی خانگی،
برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، شیرینی بهشتی، فوت و فن طبخ شیرینی بهشتی، شیرینی خانگی، شیرینی خشک مخصوص شب عید،


.: Blog Templates By : MihanTemp.com :.