تبلیغات
آذینه دُخت - شیرینی پفکی گردویی
تاریخ : پنجشنبه 1 اسفند 1392 | 09:28 ق.ظ | نویسنده : مامان مهدیه

موادلازم

سفیده تخم مرغ۲۰۰گرم
پودرشکر۳۰۰گرم
آبلیمو۱قاشق چایخوری در حقیقت چند قطره
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودرگردومقداری برای تزیین

 

طرزتهیه:

سفیده های تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کش‌دار به خود بگیردآب‌ لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداخته‌اید به صورت گل و با فاصله بزنید. در صورت استفاده از رنگ در این مرحله می‌توانید رنگ را اضافه کنید سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 140 تا 150 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

نکات :

1.       برای تهیه مرنگ سفیده های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.

2.       مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که می‌توانید بعد از 5 دقیقه که مرنگ ها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر مابقی زمان پخت سپری شود

3.       به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده می‌کنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.

4.       رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه می‌توانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ های رنگی داشته باشید.

نایت اسکین



طبقه بندی: شیرینی خانگی،
برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، شیرینی پفکی گردویی، فوت و فن طبخ شیرینی پفکی گردویی، شیرینی خانگی، شیرینی خشک مخصوص شب عید، ایده شیرینی پفکی گردویی، شیرینی با سفیده تخم مرغ،


.: Blog Templates By : MihanTemp.com :.