تبلیغات
آذینه دُخت - شیرینی مربایی
تاریخ : جمعه 2 اسفند 1392 | 05:57 ق.ظ | نویسنده : مامان مهدیه


مواد لازم:

آرد سفید  250 گرم

شکر 125 گرم

کره  100 گرم

تخم مرغ  1 عدد

وانیل  1 ق چ

مواد برای تزیین:مربا از هرنوع که دوست دارید مثل پودر پسته .شکلات رنده شده و  خلال بادام خلال پسته 

طرز تهیه :

ابتدا کره ای که در دمای اتاق آب شده باشد وپودر شکرو وانیل را 15 دقیقه می زنیم تا کاملأ سفید وکشدار شود وبعد تخم مرغ را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه می زنیم . - حالا همزن رو کنار گذاشته و با لیسک یا یک قاشق پهن هم زده و آرد رو کم کم اضافه می کنیم تا حدی که مجبور بشیم با دست ورز بدیم و البته بهتره از دستکش پلاستیکی استفاده کنید تا به دست نچسبه.سپس خمیر حدود ۲-۳ ساعت در کیسه فریزر می گذاریم ودر یخچال استراحت می دهیم تا سفتر شود وانسجام پیدا کند.

حالا خمیر را با وردنه به قطر حدود ۴-۵ میلیمتر روی سفره یا سطح صاف آرد پاشی شده باز می کنیم وبه هر شکلی که دوست داشتیم قالب می زنیم. ودر حرارت ۱80 درجه سانتی گراد به مدت حدود 20 دقیقه در فر می گذاریم.فقط زیر شیرینی باید کمی تغییر رنگ دهد.شیرینی ها را می گذاریم خنک شود وسپس تزیین می کنیم. در مورد تزیین سلیقه ای است .شیرینی ها را جفتی با مربا به هم می چسبانیم ویا روی آن را مربا می زنیم ودر پودر پسته ویا پودر نارگیل می زنیم ویا به صورت نصفه در شکلات می زنیم ویا روی آن را نوارهای باریک شکلات می زنیم وبا خلال تزیین می کنیم تزیین می کنیم بهتره که مقداری عسل روی شیرینی بمالیم تا مغزها از شیرینی جدا نشن. تزیین آن خیلی متنوع است..


در ادامه حتما ایده میگیرید


نایت اسکین












طبقه بندی: شیرینی خانگی،
برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، شیرینی مربایی، فوت و فن طبخ شیرینی مربایی، شیرینی خانگی، شیرینی خشک مخصوص شب عید، ایده شیرینی مربایی،


.: Blog Templates By : MihanTemp.com :.