تبلیغات
آذینه دُخت - شیرینی گردویی
تاریخ : جمعه 2 اسفند 1392 | 03:33 ق.ظ | نویسنده : مامان مهدیه

مواد لازم

کره: ۱۵۰ گرم

آرد : ۲۵۰ گرم

پودر قند: ۱۰۰ گرم

زرده تخم مرغ : ۲عدد

سفیده تخم مرغ : ۲ عدد

پودر هل سبز: یک قاشق مربا خوری

انواع مغزها به صورت خرد شده ( گردو ، پسته ، بادام و...) ، پودر نارگیل

طرز تهیه

ابتدا کره را با همزن زده تا نرم شود بعد دو عدد زرده تخم‌مرغ، خاک‌قند، هل و آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید.  این خمیر نیازی به استراحت نداره ،بعد از این که تمامی مواد با هم مخلوط شد به شکل گلوله‌های توپی درآورده و در سفیده تخم‌مرغ می‌غلتانیم.
سپس در گردوی آسیاب شده قرار داده سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای 180 درجه سانتی‌گراد درون فر قرار می‌دهیم. نیازی نیست که تغییر رنگ بدهند
.


برای دانستن نکات مهم برای پخت در ادامه را مطالعه نمایید



نکات

1-گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .چون شیرینی در سفیده نباید بماند .

2-می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست

3-برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .

4-خمیر رو نباید خیلی ورز بدین چون به روغن میافته.

5-حتما یکربع قبل فر رو روشن کنید.

6-اگه آرد زیاد باشه شیرینی ترک میخوره واگه آرد کم باشه شیرینی وا میره

7-میتوانید   قبل ازاینکه آن را در فر بگذارید با انگشت روی آنرا گود کنید بعد از پخت ،درگودی مربا قرار بدهید

8-میتوانید خشکبار  را حذف کرده و فقط با مربا تهیه نمایید.

این شیرینی  بنام اسکار نیز معروف است هرچند که در تبریز بعنوان شیرینی مجلسی در میهمانی ها استفاده میگردد.





طبقه بندی: شیرینی خانگی،
برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، شیرینی گردویی، فوت و فن طبخ شیرینی گردویی، شیرینی خانگی، شیرینی خشک مخصوص شب عید، ایده شیرینی گردویی، شیرینی اسکار،


.: Blog Templates By : MihanTemp.com :.