تبلیغات
آذینه دُخت - شیرینی بیسکوئیتی دورنگ
تاریخ : جمعه 2 اسفند 1392 | 01:30 ق.ظ | نویسنده : مامان مهدیه

مواد لازم :
کره ۱۲۵ گرم
پودر شکر ۶۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایی خوری
ارد ۱۸۰ گرم
پودر کاکائو ۱/۵ قاشق چایی خوری

طرز تهیه

ابتدا کره و زرده تخم مرغ و پودر شکر و وانیل را با هم زن بزنید سپس ارد را کم کم اضافه کنید با لیسک مخلوط کنید. خمیر را ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید به یه قسمت پودر کاکائو را اضافه کنید یه قسمت همان رنگ سفید باقی بماند این دو خمیر را در پلاستیک جداگانه بگذارید و در یخچال به مدت ۲ ساعت استراحت دهید.سپس تکهای کوچکی از خمیر به صورت نور بر دارید کنار هم قرار دهید یا با وردنه پهن کنید ۲ رنگ را که پهن کردید روی هم قرار دهید و رول کنید دوباره خمیرهای فرم داده را در یخچال به مدت ۱ ساعت استراحت دهید. سپس برشهای ۱ سانتی داده در سینی فربا فاصله بچینید و سینی را در فراز قابل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید.




طبقه بندی: شیرینی خانگی،
برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، شیرینی بیسکوئیتی دورنگ، فوت و فن طبخ شیرینی بیسکوئیتی دورنگ، شیرینی خانگی، شیرینی خشک مخصوص شب عید، ایده شیرینی بیسکوئیتی دورنگ،


.: Blog Templates By : MihanTemp.com :.